Kurser

Ønsker du å ta førerkort?

Kurser

12. april ble det slutt på smittetiltak 5A i Haugesund. Vi jobber med å få tatt igjen alle de kursene vi måtte flytte den perioden vi ikke fikk ha kurs.
Vi har ventelister på alle våre kurs og må derfor prioritere etterhvert som kursene blir satt opp. Noen vil derfor få tilbud om kurs som ikke ligger tilgjengelig for booking i kurskalenderen.
Pga. smittetiltak tar vi inn maks 9 elever pr. kurs.

Flere nyheter

Ferieavvikling

Les mer

MC lappen?

Les mer

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Kåre Ekrene Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Kåre Ekrene Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn