Informasjon i forhold til Covid-19

Ønsker du å ta førerkort?

Informasjon i forhold til Covid-19

Trafikkskolen er stengt frem til 14. april i følge retningslinjene til Helsedirektoratet. 

Alle elever som blir berørt blir kontaktet av oss de nærmeste dagene. Når vi får starte er vi klar på å få tatt unna så mye som mulig av etterslepet etter en måned med stenging. Håper på forståelse for at vi må prioritere alle de som skulle hatt førerprøve i første omgang. Deretter kommer de som har førerprøver fra om med 14. 

Når vi starter opp blir vår første prioritet å forhindre smitte.

Vi har elever med nedsatt immunforsvar. (og elever med nær familie med nedsatt imunforsvar.) I skolebilen sitter vi tett på hverandre.

God håndhygiene!

Ønsket vårt at alle elevene vasker hendene før og etter kjøretimer. Antibac står lett tilgjengelig på venterommet og i alle bilene. Desinfisering av flater blir gjort regelmessig i lokalene på trafikkskolen og i bilene. 

Host i albuen. 

Ved sykdom eller mistanke om smitte, gi oss beskjed så snart som mulig. (sitter du i karantene skal du ikke møte på trafikkskolen) 

Vi vil ikke kreve legeerklæring ved avbestilling når vi starter oppigjen, så lenge du har gitt beskjed til trafikkskolen før oppsatt time starter. 

Kontoret vårt har begrenset åpningstid nå men mye kan ordnes via internett eller telefon. 

Tlf 52717566

http://ekrene.no/

Eller via meldingstjenesten på facebook.

Flere nyheter

MC lappen?
Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Kåre Ekrene Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Kåre Ekrene Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn